26 september 2013

20 oktober Afscheidsconcert WIKO's.

AFSCHEIDSCONCERT WIKO’S.

Op zondag 20 oktober neemt het bekende stemmingsorkest De Wiko’s na bijna 45 jaar, definitief afscheid van haar publiek. De frontman van De Wiko’s, Kobus Algra, moet in verband met gezondheidsproblemen stoppen met de muziek.  De Wiko’s pakken nog één maal groot uit met een  gala afscheidsconcert.
Dat concert vindt plaats in Sporthal Schatzenburg in Menaam, op zondag 20 oktober. Aanvang van het concert is 16.00 uur precies. De zaal is om 15.00 uur open.
Aan het concert doen veel bekende artiesten mee.
Naast de Wiko’s , met Kobus Algra en drummer Sybe Krol, wordt het orkest uitgebreid met Melle en Ciska Steensma van orkest Butterfly.  Ook de ex zangeres van De Wiko’s Marjan Giesing is van de partij, evenals zangeres Loeky Westra (voorheen Lays), trompettist/saxofonist Folkert Hans Tolsma en de “Friese Paul de Leeuw”, Jan de Haan.
Speciale gasten bij dit bijzondere afscheid zijn Piter Wilkens, Gurbe Douwstra, Griet Wiersma en Anneke Douma.  Zij zullen allemaal  een geheel eigen versie spelen van een bekend Wiko’s nummer.

De voorverkoop voor dit unieke concert vindt plaats op dinsdag 8 en 15 oktober van 19.00-21.00 uur bij Horeca Schatzenburg in Menaam.  Kaarten kosten € 15,00 per persoon.

 


                  

                              

 


 


Nieuws pagina - Vorig bericht - Volgend bericht