17 oktober 2012

WIKO’S NOSTALGIE TOUR IN OUDEGA EN FRANEKER.

De Wiko’s Nostalgie Tour is weer op pad!!
Op zondag 18 november staat de toer in Hotel Restaurant Ie Sicht in Oudega (Sm) en op zondag 25 november in Hotel Tulip Inn in Franeker.
Beide shows beginnen om 17.00 uur precies.
Het orkest brengt in uitgebreide samenstelling een wervelende show van twee keer anderhalf uur.
Natuurlijk zijn de vaste Wiko’s leden Kobus Algra en slagwerker Sybe Krol van de partij. Op toetsen doet Melle Steensma mee. Hij geniet grote bekendheid als all-round muzikant van het orkest Butterfly.  Naast deze bekende namen komt de Wiko’s Nostalgie Tour met twee top zangeressen. Marjan Giesing (voormalig zangers van De Wiko’s) en Ciska Steensma (ook van orkest Butterfly) zorgen voor top vocalen.
Ook Jan de Haan is van de partij. De man die grote bekendheid verwierf als de Friese Paul de Leeuw verzorgt in deze show diverse opmerkelijke acts.  De Wiko’s Nostalgie Tour wordt gepresenteerd door Geert van Tuinen. Samen met de muzikanten neemt de Omrop Fryslân presentator het publiek mee in een wervelende, nostalgische show, met muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.  Rock and Roll, country, Nederlands – en Friestalige meezingers en veel oude Wiko’s hits komen voorbij. En aan het einde van de show staat de tent op zijn kop. Want feest is het altijd bij De Wiko’s.  De Wiko’s Nostalgie Tour. Dat is ouderwets uitgaan!!
Kaarten voor deze bijzondere show kunnen worden gereserveerd bij Iesicht in Oudega en bij Tulip Inn in Franeker.

Sfeer foto's optreden Deinum.

  

                

         

         

 


 


Nieuws pagina - Vorig bericht - volgend bericht