3 april 2011

CD PRESENTATIE/EXPOSITIE HANS KRAKOU 1 MEI IN GYTSJERK

Kunstenaar/zanger Hans Krakou uit Bartlehiem presenteert op zondag 1 mei zijn nieuwe CD ‘At this moment’ in Café De Viersprong in Gytsjerk.
Het wordt een bijzondere middag, want naast de CD presentatie exposeert Krakou op die middag ook zijn kunst in De Viersprong.

Hans Krakou maakte in de jaren zeventig als zanger deel uit van de vermaarde Leeuwarder band Road.
‘Wereldberoemd’ werd het Righteous Brothers nummer Unchained Melody in de uitvoering van Road, niet in het minst door de opvallende zangpartijen van Krakou. 
Hans Krakou was daarnaast werkzaam voor zijn eigen reclamebureau.  De laatste jaren maakt hij furore als kunstschilder.
‘Semi abstract’, zo omschrijft Krakou zijn kunst.
Maar het zingen is ook altijd een belangrijke rol blijven spelen in het leven van Hans Krakou.
Nadat hij zware stemproblemen heeft overwonnen komt Hans Krakou nu uit met een solo album onder de titel At this moment.
Op het album staan 12 klassieke popsongs van onder andere Engelbert Humperdinck, Ray Charles en Robbie Williams, allemaal even mooi ingekleurd door het bijzondere stemgeluid van Krakou.
Het album is opgenomen in de Telesound Studio in Leeuwarden, eigendom van een ander ex Road lid, Frans van den Borg.
Van den Borg zal tijdens de CD presentatie meespelen met Krakou, zodat deze bijzondere middag onmiskenbaar een nostalgisch (Road) karakter zal krijgen.
Wethouder Houkje Rijpstra van de gemeente Tytjersteradiel zal het eerste exemplaar van het nieuwe album van Hans Krakou in ontvangst nemen.
In de zaal van De Viersprong in Gytsjerk wordt tegelijkertijd werk van Hans Krakou geëxposeerd, zodat er een unieke mix van kunst en amusement zal ontstaan.
De CD presentatie/expositie begint zondag 1 mei om 15.00 uur.
Kaarten kosten € 5,-- per persoon, of € 7,50 per paar.
Reserveren kan bij Café De Viersprong, Gytsjerk. Telefoon: 058-2562841
De CD presentatie/expositie van Hans Krakou is een coproductie van Café De Viersprong Gytsjerk, Hans Krakou en Geert van Tuinen Producties.
De presentatie is in handen van Geert van Tuinen.


Nieuws pagina - Vorig bericht - Volgend bericht